Even voorstellen….

profiel Linkedin
Ik ben Freek Nieman, getrouwd met Natasha en vader van twee kinderen. Samen met mijn vrouw run ik zwemschool Nieman te Geleen.

Wij werken met maximaal zes kinderen in een groep. Sinds kort geven wij ook privéles ( met max. 3 kinderen per groepje) U kunt zelf aangeven welk soort groepje uw voorkeur heeft. De minimale leeftijd om te beginnen met zwemles is 4 jaar. Uw kind zwemt 2 keer per week 30 min. óf 1 keer per week 60 min.

Kinderen die reeds in een diplomagroep zwemmen krijgen indien nodig gratis bijles (in klein groepsverband) zodat het reguliere programma gevolgd kan blijven worden binnen de daarvoor afgesproken termijn (max. 10 weken in een diplomagroep, muv de C groep hier kan het voorkomen dat er meer lessen nodig zijn). Daar maken wij samen met ons zwemteam sterk voor.

Verder kunt u m.b.v. ons zwemscore-systeem lessen afmelden en inhaallessen inplannen, tevens verschaft dit systeem u de mogelijkheid de scores van uw kind te bekijken. Dit systeem is makkelijk in het gebruik, thuis kunt u ten alle tijden inloggen met een persoonlijk wachtwoord. Verdere informatie hierover vindt u in de rubriek login.

Niet alleen voor kinderleszwemmen, maar ook voor volwassenzwemmen, privélessen en aquagym kunt u bij ons terecht.

 

 

Vanaf zomer 2017 hebben wij enkele vernieuwingen doorgevoerd om onze zwemlessen nog effectiever en flexibeler te maken.

Neem S.V.P. de tijd om deze belangrijke informatie door te lezen.

 

  • Mogelijkheid tot Privéles (groepjes van maximaal 3 kinderen).

 

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen dan 1X per week lessen volgen van 1 uur.

In deze lessen komen alle vaardigheden aan bod en wordt er tevens spelenderwijs gewerkt aan watervrij maken en survivaltechnieken.

Kosten voor de privélessen bedragen € 110,00 per maand en zullen aan het begin van de maand geïncasseerd worden.

 

  • Fysiotherapeutische begeleiding.

 

Dankzij een samenwerking met Medi-Sport in Geleen hebben wij nu de mogelijkheid om kinderen een extra les aan te bieden waarbij een kinderfysiotherapeut tijdens de les aanwezig is.

Onze instructeurs worden door de fysiotherapeut geschoold in het herkennen van bijzonderheden welke een probleem kunnen veroorzaken met de reguliere lessen.

Deze extra lessen worden aangeboden buiten onze reguliere uren waarbij de mogelijkheid bestaat om kinderen iets eerder uit school te halen vanwege therapie.

De therapeut kan zelf met de ouders overleggen welke vervolgstappen wenselijk zijn.

Deze les valt onder fysiotherapeutisch consult en dient verder met de therapeut gecommuniceerd te worden.

 

  • Diploma garantie.

 

Wij werken al jaren met een vaste prijs voor de pakketten waarbij wij zelfs diploma garantie geven.

Zoals in de voorwaarden vermeld is het dan ook logisch dat de lessen wekelijks gevolgd worden.

Helaas zijn er ouders die het prima vinden om alleen naar de zwemles te komen als het hun uitkomt, waarschijnlijk niet realiserend dat dit ten koste gaat van de doorstroom van de beschikbare lestijden.

Leren zwemmen is een proces van aanleren, herhalen en veel oefenen waarbij continuïteit van de lessen heel belangrijk is.

Klanten die niet alle lessen volgen zullen na 10 maanden (hierop is de pakketprijs berekend) per maand (€ 60,50) verder moeten betalen.

Uiteraard maken wij uitzonderingen als er een geldige reden is welke vooraf gecommuniceerd wordt.

 

 

 

Verder op onze site vindt u alle informatie terug met betrekking tot onze lessen. Indien u vragen heeft dan zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-40 80 55 61 . Ook kunt u ons benaderen via ons e- mailadres zwemschoolnieman@googlemail.com

VAKANTIEROOSTER / FEESTDAGEN ZIE RUBRIEK LESTIJDEN
Klantcijfer: Zwemschool Nieman op Zwemles Vergelijken

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest